Washer motor not working - Mopar Forums
 


Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 12-20-2016, 02:49 PM   #1
Mopar Fanatic
Thread Starter
 
Leem's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Quesnel, BC, Canada
Posts: 320
Thanks: 0
Thanked 13 Times in 12 Posts
Washer motor not working

Ok...I have a 2000 Dodge ram. Washer motor stopped working so I put a new one in. It's not working either. Nothing in the fuse box for this motor. Solutions? Is it a relay somewhere?


Marty
Leem is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2016, 03:17 PM   #2
Mopar Lover
 
Iowan's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Lost In Time!
Posts: 1,915
Thanked 107 Times in 107 Posts
Could be the switch, post. Did you verify the power at the connection for the pump?
Iowan is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2016, 03:28 PM   #3
Mopar Fanatic
Thread Starter
 
Leem's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Quesnel, BC, Canada
Posts: 320
Thanks: 0
Thanked 13 Times in 12 Posts
Yeah...I'm thinking it may well be the switch. The low level sensor is working. Sigh....just trying to keep my rust bucket running til the project is done. Hate having to spend money on her....lol


Marty
Leem is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2016, 04:47 PM   #4
Mopar Lover
 
Iowan's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Lost In Time!
Posts: 1,915
Thanked 107 Times in 107 Posts
I put a pump in the peon last winter and took soom messing with the connection to get it to work, it did'nt go on the first try.
Iowan is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2016, 08:16 PM   #5
Mopar Fanatic
Thread Starter
 
Leem's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Quesnel, BC, Canada
Posts: 320
Thanks: 0
Thanked 13 Times in 12 Posts
Yeah, I'll test for power to the pump tomorrow and see what I get. Don't relish ripping things apart to replace whole new switch.


Marty
Leem is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
condenser motor not working johnthegoalie General Discussion 0 08-06-2010 02:48 AM
MSD 6A not working Mixmastermerrill General Technical Questions 11 08-27-2008 04:28 AM
heater fan not working gilesie B-Body 2 07-14-2008 03:29 AM
69 road runner left tail light not working azzkikr B-Body 6 02-21-2008 05:36 PM
Running lights not working 72 Duster Plyduster318 General Technical Questions 2 09-22-2007 06:32 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -7. The time now is 06:49 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.