Go Back  Mopar Forums > GENERAL > General Discussion
Speedo issue-1966 Canadian Valiant [U.S. Dart 270] >

Speedo issue-1966 Canadian Valiant [U.S. Dart 270]

Notices

Speedo issue-1966 Canadian Valiant [U.S. Dart 270]

Old 09-22-2018, 03:15 PM
  #1  
New Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 11
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Speedo issue-1966 Canadian Valiant [U.S. Dart 270]

Hi everyone-hope the summer was good cruising weather for everyone. I recently had an issue with my speedo on my '66 Valiant. While driving, I heard a slight noise [ could have been something on the road, not sure.] and thought nothing of it, until I looked at my speedo- I was most likely doing about 50 MPH, but the speedo only showed between 15-20 MPH. I disconnected the cable at the trans, it looks good, reconnected it, then disconnected it at the speedo under the dash. I went for a spin down the road, reached under the dash,and grabbed onto the inner cable. it is turning while driving. Any ideas? Could the speedo head or gear at the transmission have jumped or stripped a gear, resulting in an inaccurate reading? Anybody come across this before?
toolman7 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
labradorian70
Interior/Exterior Electrical
3
06-04-2014 07:57 AM
1966DartConvertible
A-Body
29
07-25-2013 11:25 AM
horace r
New Members
4
07-16-2012 12:32 PM
1966DartConvertible
New Members
22
08-06-2010 08:53 AM
68.Dart.270
General Discussion
1
06-01-2008 09:10 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Speedo issue-1966 Canadian Valiant [U.S. Dart 270]


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.