Notices

electrical: Charging problems

Old 03-21-2009, 02:31 AM
  #2  
Mopar Lover
 
Polaradude's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: East Coast Canada
Posts: 2,509
Likes: 0
Recieved 0 Likes on 0 Posts
Could be a grounding issue or perhaps the reg.
Polaradude is offline  
Old 03-22-2009, 10:08 AM
  #5  
Mopar Lover
 
Join Date: Mar 2009
Location: Springfield NE
Posts: 837
Likes: 0
Recieved 2 Likes on 2 Posts
Originally Posted by hypermite View Post
thanks for the input guys, I was bored yesterday, so I replaced the wires from both field contacts, up to the first plastic connector on the harness, this cured the problem. So I guess the 36 year old wiring harness is at the end of it's service life. Does anybody make a GOOD harness(Bulkhead connector forward) for 73 A-bodies?
I would try Year One for the harness.
theomahamoparguy is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
xvodysseusvx
E-Body
12
06-25-2018 04:38 PM
CE750
B-Body
7
12-06-2015 12:15 PM
get2sm
General Technical Questions
2
04-01-2010 12:37 PM
69RoadRunner383
B-Body
4
02-21-2008 10:50 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: electrical: Charging problems


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.